Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του αναισθησιολογικού τμήματος της κλινικής Ήρα Κορίνθου. Το αναισθησιολογικό τμήμα αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους αναισθησιολόγους, βοηθούς αναισθησιολόγου και νοσηλευτές χειρουργείου. Η κλινική μας είναι ο βασικός πυλώνας ιδιωτικής υγείας του νομού με χιλιάδες περιστατικά κατά την περίοδο λειτουργίας της. Δίνουμε ειδικό βάρος στις αναισθησιολογικές υπηρεσίες καθώς θέλουμε οι ασθενείς μας να μην πονούν και να λαμβάνουν το καλύτερο επίπεδο αναλγησίας και φροντίδας.

Υπηρεσίες αναισθησιολογίας:

Στο τμήμα μας γίνεται γενική αναισθησία, περιοχική αναισθησία, μέθη, επισκληρίδιος αναισθησία και μέθη. Πριν τις ιατρικές πράξεις γίνεται προαναισθητικός έλεγχος όπου ο αναισθησιολόγος μελετά τον προεγχειρητικό έλεγχο και εξετάζει τον ασθενή. Στην συνέχεια τον ενημερώνει για την διαδικασία της αναισθησίας και του παρέχει προσωποποιημένες υπηρεσίες αναλγησίας. Τέλος μπορείτε να μιλήσετε με την κλινική μας ώστε οι αναισθησιολόγοι μας να σας βοηθήσουν σε διαγνωστικές εξετάσεις όπως γαστροσκόπηση, κολονοσκόπηση, μαγνητική τομογραφία.

Που βοηθάει ο αναισθησιολόγος: 

Ο αναισθησιολόγος βοηθά στην διαχείριση του οξέος και του χρόνιου πόνου. Άρα όλα τα περιστατικά τα οποία έχουν πόνο ο οποίος δεν περνά με τις υπόλοιπες μορφές αναλγησίας, π.χ. σε βαριά οσφυαλγία. Κατά την διάρκεια επεμβάσεων και του τοκετού, όπως και καθόλη την διάρκεια της νοσηλείας ο αναισθησιολόγος είναι υπεύθυνος για την διαχείριση του πόνου.

Ιατρείο πόνου:

Παρέχουμε υπηρεσίες διαχείρισης πόνου, οξέος, χρόνιου ή μετεγχειρητικού πόνου. Οι αναισθησιολόγοι μας κάνουν εκτίμηση του ασθενούς και διαλέγουν την σωστή μέθοδο αναλγησίας για να σας ανακουφίσουν, χρησιμοποιώντας σύγχρονα πρωτόκολλα και μεθόδους. 

Τι εξειδικευμένες υπηρεσίες παρέχονται στην κλινική μας;

Στην κλινική μας οι αναισθησιολόγοι είναι εξαιρετικά έμπειροι στην επισκληρίδιο αναισθησία λόγω των αρκετών μαιευτικών και γυναικολογικών περιστατικών που αναλαμβάνουν.Έχουν εξειδίκευση στην περιοχική αναισθησία και στην παιδιατρική αναισθησία.

Εξειδίκευση σε παιδιατρικά και γηριατρικά περιστατικά:

Οι αναισθησιολόγοι μας έχουν μεγάλη εμπειρία και σε παιδιατρικά και γηριατρικά περιστατικά οπότε μπορούν να αναλάβουν και παιδιατρικούς ασθενείς. 

Γιατί να προτιμήσουμε την κλινική Ήρα Κορίνθου:

Επειδή οι αναισθησιολόγοι μας είναι εξαιρετικοί, η ομάδα μας είναι έμπειρη και συντονισμένη. Η ασφάλεια σας είναι διασφαλισμένη στα χέρια τους και η εμπειρία σας θα σας αποδώσει υψηλά επίπεδα ικανοποίησης. Η ασφάλεια των ασθενών είναι βασική για εμάς. Μαζί με την υπόλοιπη ιατρική ομάδα δουλεύουν ομαδικά και σωστά για το καλύτερο αποτέλεσμα. Παρέχουμε στους ασθενείς μας οδηγίες καθόλη τη νοσηλεία τους ώστε να τους υποστηρίξουμε σε κάθε τους βήμα. 

Φόρμα επικοινωνίας για ραντεβού ή ερωτήσεις

Στοιχεία επικοινωνίας κλινικής: Τηλέφωνο 2741076760 – 2741076760 Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 8 Κόρινθος. Email: info@ira-kliniki.gr

Η κλινική μας εφημερεύει κάθε μέρα, όλο το 24ωρο.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε εξειδικευμένες, ανθρωποκεντρικές υπηρεσίες υγείας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Είμαστε διαθέσιμοι για να σας παρέχουμε ολοκληρωμένη πληροφόρηση και υποστήριξη σε κάθε σας θεραπευτικό βήμα.

Εμπιστευτείτε μας για μια ασφαλή και αξιόπιστη εμπειρία, με τη φροντίδα και την εμπειρία που αξίζετε.