Η κλινική Ήρα Κορίνθου ΑΕ ιδρύθηκε από τον χειρουργό μαιευτήρα γυναικολόγο κύριο Χρήστο Σεργεντάνη το 1984. Από τότε μέχρι τώρα έχει καθιερωθεί ως μία προσβάσιμη και αξιόπιστη κλινική για τον κόσμο της Κορίνθου και των όμορών νόμων. Τα στατιστικά της είναι εντυπωσιακά παρέχοντας υπηρεσίες επιπέδου κοντά στον τόπο κατοικίας των ασθενών μας και με ιδιαίτερα υψηλά στατιστικά φυσιολογικών τοκετών. Υπηρεσίες αυτές είναι γρήγορες, αποτελεσματικές, υψηλής ποιότητας και πάνω απ’ όλα δίπλα στο σπίτι σας. Η κλινική στεγάζεται στο κέντρο της Κορίνθου και έχει 20 κλίνες, χειρουργικές, μαιευτικές και γυναικολογικές. Η κλινική λειτουργεί σε εικοσιτετράωρη βάση και δέχεται ασθενείς καθημερινά. Συμπληρωματικά με την λειτουργία της έχει αναπτυχθεί τμήμα κατ οίκον νοσηλείας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών μας. Εφόσον ζητηθεί η μεταφορές από και προς την κλινική μας γίνονται με το ιδιωτικό ασθενοφόρο μας.

Είναι ένας χώρος όπου η ποιότητα, το ενδιαφέρον και η ασφάλεια προσφέρονται για εσάς που μας προτιμήσατε, γεγονός το οποίο μας τιμά ιδιαίτερα. Όλες οι υπηρεσίες μας είναι στη διάθεσή σας, με σκοπό να προασπίσουν την υγεία σας, κοντά στον τόπο κατοικίας σας, στο κέντρο της Κορίνθου, καθώς επίσης και να συμβάλλουν στην συντόμευση και βελτίωση του χρόνου νοσηλείας σας. Οι ασθενείς βρίσκονται σε ατομικό δωμάτιο, όπου μπορεί να διαμένει και ένας συνοδός. Στόχος μας είναι το οικογενειακό κλίμα, η προσωποποιημένη ιατρική και η άνεση σας.

Η κλινική μας συνεργάζεται με γενικούς χειρουργούς, αναισθησιολόγους, μαιευτήρες – γυναικολόγους, ουρολόγους, ορθοπεδικούς, ΩΡΛ και πλαστικούς χειρουργούς.