Καλώς ορίσατε στην επίσημη ιστοσελίδα της κλινικής Ήρα Κορίνθου. Η κλινική ΗΡΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, διαθέτει σύγχρονες αίθουσες χειρουργείου, οι οποίες είναι στελεχωμένες με άρτια εκπαιδευμένο, ειδικό και έμπειρο και ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.  Οι χώροι μας είναι εξοπλισμένοι με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και σας δίνουν μια άνεση για να χειρουργηθείτε με ασφάλεια στον τόπο κατοικίας σας. Στην κλινική μας διαθέτουμε λαπαροσκοπικό τμήμα στο οποίο εκτελούνται οι περισσότερες γυναικολογικές και χειρουργικές λαπαροσκοπικές επεμβάσεις. 

Τι είναι η λαπαροσκόπηση:

Λάπαρα ονομάζεται η κοιλιακή χώρα στα αρχαία Ελληνικά, οπότε λαπαροσκόπηση είναι η επισκόπηση της κοιλιακής χώρας από μια κάμερα η οποία εισέρχεται συνήθως μέσω του ομφαλού. Στην συνέχεια γίνονται από μία μέχρι τρεις μικρές τομές του ενός εκατοστού στις οποίες εισέρχονται τα λαπαροσκοπικά εργαλεία. Έτσι η επέμβαση γίνεται με μικρές τομές στην κοιλιακή χώρα, το οποίο οδηγεί στην άμεση και ανώδυνη αποκατάσταση, στην νοσηλεία μικρής διάρκειας και στην γρήγορη επιστροφή στις δραστηριότητες μας. 

Τι διαφορά έχει με την κλασσική χειρουργική;

Η λαπαροσκόπηση επειδή δεν δημιουργεί μεγάλες οπές στο κοιλιακό τοίχωμα, έχει γρηγορότερη ανάρρωση και στις περισσότερες περιπτώσεις μπορείτε να επιστρέψετε στην οικία σας σε λιγότερο από 24 ώρες. Αυτό σημαίνει άμεση επαναφορά στην καθημερινότητα σας χωρίς πόνο και χωρίς φόβο και με μικρότερες ουλές.

Λαπαροσκοπικές υπηρεσίες: Στην κλινική μας γίνονται οι λαπαροσκοπικές χειρουργικές επεμβάσεις όπως η λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή, αποκατάσταση κήλης κοιλιακού τοιχώματος, σκωληκοειδεκτομή και οι γυναικολογικές επεμβάσεις όπως η ινομυωματεκτομή, εκτομή κύστη ωοθήκης, διαγνωστική λαπαροσκόπηση για υπογονιμότητα, αφαίρεση εξωμήτριου κύησης και απολίνωση σαλπίγγων. 

Η ομάδα μας είναι η βάση της επιτυχίας μας:

Η λαπαροσκοπική ομάδα αποτελείται από εξειδικευμένους γενικούς χειρουργούς και γυναικολόγους οι οποίοι είναι διαθέσιμοι για να συζητήσετε μαζί τους τις απορίες σας και την διαδικασία της επέμβασης και της νοσηλείας.

 

Τεχνολογικός εξοπλισμός: 

Ο λαπαροσκοπικός πύργος μας είναι σύγχρονος με τεχνολογία FULL HD ώστε να δίνει την καλύτερη οπτική στον χειρουργό κατά την διάρκεια της επέμβασης. Έτσι μπορεί να δει  καλύτερα τις παθολογίες της κοιλιακής χώρας και να τις αντιμετωπίσει ευκολότερα. Συνέχεια προσπαθούμε να βελτιώνουμε τον εξοπλισμό και τις μεθόδους μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Προεγχειρητικός έλεγχος και νοσηλεία:

Ο προεγχειρητικός έλεγχος θα σας δοθεί από τον ιατρό σας και τον αναισθησιολόγο μας κατά την προαναισθητική εκτίμηση. Συνήθως αποτελείται από διαγνωστικές εξετάσεις όπως η ακτινογραφία θώρακος, εξετάσεις αίματος και καρδιολογική εκτίμηση. Μετά την επέμβαση σας η νοσηλεία σας είναι συνήθως ολιγόωρη. Εκεί θα γίνει η παρακολούθηση από τους εφημερεύοντες ιατρούς και νοσηλεύτριες – μαίες και θα πάρετε εξιτήριο σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού σας. Η νοσηλεία περιλαμβάνει παυσίπονα και ότι άλλο φάρμακο επιλέξει ο ιατρός σας και η ιατρική ομάδα της κλινικής μας.

Μέτρα ασφαλείας και διασφάλιση ποιότητας:

Η ασφάλεια των ασθενών αποτελεί προτεραιότητα μας, για αυτό έχουμε κατευθυντήριες οδηγίες βάση διεθνών πρωτοκόλλων για να εξασφαλίσουμε την καλή έκβαση των ασθενών μας κατά και μετά την λαπαροσκόπηση. 

Φόρμα επικοινωνίας για ραντεβού ή ερωτήσεις

Στοιχεία επικοινωνίας κλινικής: Τηλέφωνο 2741076760 – 2741076760 Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 8 Κόρινθος. Email: info@ira-kliniki.gr

Η κλινική μας εφημερεύει κάθε μέρα, όλο το 24ωρο.

Η λαπαροσκοπική ομάδα του Ήρα Κορίνθου είναι ένας πυλώνας εξαιρετικής αντιμετώπισης ασθενών με ελάχιστα επεμβατικό τρόπο. Η αφοσίωση μας στην φροντίδα των ασθενών και ο τεχνολογικός εξοπλισμός μας, θα σας προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία.