Καλώς ορίσατε στην επίσημη ιστοσελίδα του χειρουργικού τμήματος της κλινικής Ήρα Κορίνθου, όπου η ομορφιά συναντά την επιστημονική τεχνογνωσία και την εξειδίκευση. Το τμήμα πλαστικής και επανορθωτικής χειρουργικής διαθέτει έμπειρο ιατρικό προσωπικό και εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους στον τομέα της Πλαστικής Χειρουργικής.

Υπηρεσίες: Οι χειρουργικές επεμβάσεις οι οποίες πραγματοποιούνται στην κλινικής μας είναι:

  • Λιποαναρρόφηση
  • Κοιλιοπλαστική
  • Αυξητική, ανόρθωση και μειωτική μαστών
  • Facelift και βλεφαροπλαστική
  • Ρινοπλαστική

Συχνές Ερωτήσεις:

Ποιες είναι οι κύριες διαδικασίες ανακατασκευής που προσφέρει το τμήμα;

Στην κλινική μας προσφέρεται όλο το γκάμα χειρουργικών επεμβάσεων που αφορούν την πλαστική χειρουργική. 

Ποιος είναι ο χρόνος ανάρρωσης για κάθε επέμβαση;

Οι περισσότερες επεμβάσεις μας σας επιτρέπουν να πάρετε εξιτήριο την ίδια ημέρα. Οι βαρύτερες επεμβάσεις περιλαμβάνουν ολιγοήμερη διαμονή στην κλινική μας.

Ποιες είναι οι προτεινόμενες προετοιμασίες πριν από μια επέμβαση;

Στην κλινική μας πραγματοποιείται ο προεγχειρητικός έλεγχος, όπου χρειάζεται ανάλογα με την βαρύτητα των επεμβάσεων, την ηλικία και το ατομικό ιστορικό του ασθενή. Συνήθως περιλαμβάνουν αιματολογικό έλεγχο, ακτινογραφία θώρακος και καρδιολογική εκτίμηση.

Γιατί να επιλέξετε την κλινική Ήρα Κορίνθου;

Εξειδίκευση και Εμπειρία: Οι επαγγελματίες του τμήματος έχουν εκτεταμένη εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα της Πλαστικής Χειρουργικής.

Σύγχρονες Μεθόδους: Εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους για εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ατομική Φροντίδα: Κάθε ασθενής λαμβάνει ατομική φροντίδα και προσωπική προσέγγιση, λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες και τις ανάγκες του.

Ασφάλεια και Εμπιστοσύνη: Διασφαλίζουμε την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη κάθε ασθενή με επαγγελματική και φιλότιμη φροντίδα.

Εμπιστευτείτε την Κλινική ΗΡΑ Κορίνθου για εξειδικευμένες πλαστικές επεμβάσεις, επανορθωτικές διορθώσεις και την απόκτηση ενός νέου εαυτού με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Στοιχεία επικοινωνίας κλινικής: Τηλέφωνο 2741076760 – 2741076760 Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 8 Κόρινθος. Email: info@ira-kliniki.gr

Η κλινική μας εφημερεύει κάθε μέρα, όλο το 24ωρο.