Καλώς ορίσατε στην επίσημη ιστοσελίδα της κλινικής μαστού της Ήρα Κορίνθου, όπου η φροντίδα της γυναίκας συναντά την υψηλή τεχνολογία και την εξειδικευμένη εμπειρία. Αφιερωμένοι στην παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου, ειδικοί χειρουργοί μαστού, προσφέρουν ολοκληρωμένες και σύγχρονες λύσεις με σεβασμό και φροντίδα.

Οι καλοήθεις παθήσεις του μαστού που έχουν χειρουργική αντιμετώπιση είναι το ινοαδένωμα, το απόστημα μαστού και τα ογκίδια μαστού. Στην κλινική μας πραγματοποιούνται εκτομή θηλαίων πόρων, βιοψία λεμφαδένα μασχαλιαίας χώρας. 

Στην κλινική μας μπορεί να γίνει η διερεύνηση κάθε ύποπτου ευρήματος. Η διερεύνηση ανάλογα με το ιστορικό, τον έλεγχο και τις ενδείξεις γίνεται με:

  • Κυτταρολογική εξέταση: Η κυτταρολογική εξέταση, FNA μαστού, γίνεται δίχως πόνο ή αιμορραγία με τη βοήθεια υπερήχου. Μια πολύ λεπτή βελόνη παρακεντεί την ύποπτη βλάβη και έχει μια ευαισθησία από 80-100% και ειδικότητα >99%. Μας δείχνει το επίπεδο των υποδοχέων, τους δείκτες του κυτταρικού πολλαπλασιασμού και άλλους προγνωστικούς δείκτες. Σε συνδυασμό με το Κυτταρολογικό τμήμα του Medicenter Κορίνθου σε λίγες ημέρες έχετε την απάντηση της εξέτασης.
  • Ιστολογική εξέταση (βιοψία): Η ιστολογική εξέταση μαστού, core biopsy, γίνεται ανώδυνα και αναίμακτα, με τοπική αναισθησία. Στην περίπτωση αυτή χρησιμοποιείται μια βελόνα για να λάβουμε τμήμα της ύποπτης περιοχής και να ακολουθήσει ιστολογική ταυτοποίηση από το Παθολογοανατομικό τμήμα της κλινικής μας. Η διάγνωση του ιστολογικού τύπου του ευρήματος, βοηθάει στην μείωση των χειρουργικών επεμβάσεων, χαρακτηρίζοντας ένα εύρημα καλοήθες, ενώ σε περιπτώσεις κακοήθειας, βοηθά στον προεγχειρητικό προγραμματισμό και μας πληροφορεί για την αναγκαιότητα χημειοθεραπείας ή ορμονοθεραπείας προ της χειρουργικής επέμβασης. 

Φόρμα επικοινωνίας για ραντεβού ή ερωτήσεις

Στοιχεία επικοινωνίας κλινικής: Τηλέφωνο 2741076760 – 2741076760 Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 8 Κόρινθος. Email: info@ira-kliniki.gr

Η κλινική μας εφημερεύει κάθε ημέρα, όλο το 24ωρο.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε εξειδικευμένες, ανθρωποκεντρικές υπηρεσίες υγείας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε γυναίκας. Είμαστε διαθέσιμοι για να σας παρέχουμε ολοκληρωμένη πληροφόρηση και υποστήριξη σε κάθε σας θεραπευτικό βήμα.