Καλώς ορίσατε στην επίσημη ιστοσελίδα της κλινικής Ήρα Κορίνθου. Η κλινική ΗΡΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, διαθέτει σύγχρονες αίθουσες χειρουργείου, οι οποίες είναι στελεχωμένες με άρτια εκπαιδευμένο, ειδικό και έμπειρο και ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.  Οι χώροι μας είναι εξοπλισμένοι με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και σας δίνουν μια άνεση για να χειρουργηθείτε με ασφάλεια στον τόπο κατοικίας σας. Στην κλινική μας διαθέτουμε υστεροσκοπικό τμήμα στο οποίο εκτελούνται οι περισσότερες γυναικολογικές υστεροσκοπήσεις. 

Τι είναι η υστεροσκόπηση:

Υστέρα στα αρχαία Ελληνικά ονομάζεται η μήτρα, οπότε υστεροσκόπηση είναι η επισκόπηση της ενδομητρίου κοιλότητας από μια κάμερα που ονομάζεται υστεροσκόπιο, η οποία εισέρχεται μέσω του τραχήλου. Στην συνέχεια αναγνωρίζει το φυσιολογικό ενδομήτριο ή ενδομήτριες παθολογίες όπως είναι ο πολύποδας, τα ινομυώματα, το διάφραγμα μήτρας και τα στόμια των σαλπίγγων. Αυτό ονομάζεται διαγνωστική υστεροσκόπηση. Στην συνέχεια εφόσον αυτές οι παθολογίες αφαιρεθούν ή γίνει κάποια παρέμβαση στο ενδομήτριο η υστεροσκόπηση ονομάζεται επεμβατική. Έτσι η επέμβαση γίνεται από μια φυσική οπή του σώματος που είναι ο τράχηλος, το οποίο οδηγεί στην άμεση και ανώδυνη αποκατάσταση, στην νοσηλεία μικρής διάρκειας και στην γρήγορη επιστροφή στις δραστηριότητες μας. 

Τι διαφορά έχει με την κλασική απόξεση;

Η υστεροσκόπηση γίνεται υπό οπτική παρακολούθηση άρα γίνεται καλύτερη διάγνωση και αντιμετώπιση των ενδομήτριων παθολογιών.

Υστεροσκοπικές υπηρεσίες: Στην κλινική μας γίνεται διαγνωστική υστεροσκόπηση και επεμβατική υστεροσκόπηση. Πραγματοποιούνται επεμβάσεις όπως η ινομυωματεκτομή, πολυποδεκτομή, διαγνωστική υστεροσκόπηση για υπογονιμότητα και για μητρορραγίες. 

Η ομάδα μας είναι η βάση της επιτυχίας μας:

Η υστεροσκοπική ομάδα αποτελείται από εξειδικευμένους γυναικολόγους οι οποίοι είναι διαθέσιμοι για να συζητήσετε μαζί τους τις απορίες σας και την διαδικασία της επέμβασης και της νοσηλείας.

Προεγχειρητικός έλεγχος και νοσηλεία:

Ο προεγχειρητικός έλεγχος θα σας δοθεί από τον ιατρό σας και τον αναισθησιολόγο μας κατά την προαναισθητική εκτίμηση. Συνήθως αποτελείται από διαγνωστικές εξετάσεις όπως η ακτινογραφία θώρακος, εξετάσεις αίματος και καρδιολογική εκτίμηση. Μετά την επέμβαση σας η νοσηλεία σας είναι συνήθως ολιγόωρη. Εκεί θα γίνει η παρακολούθηση από τους εφημερεύοντες ιατρούς και νοσηλεύτριες – μαίες και θα πάρετε εξιτήριο σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού σας. Η νοσηλεία περιλαμβάνει παυσίπονα και ότι άλλο φάρμακο επιλέξει ο ιατρός σας και η ιατρική ομάδα της κλινικής μας.

Μέτρα ασφαλείας και διασφάλιση ποιότητας:

Η ασφάλεια των ασθενών αποτελεί προτεραιότητα μας, για αυτό έχουμε κατευθυντήριες οδηγίες βάση διεθνών πρωτοκόλλων για να εξασφαλίσουμε την καλή έκβαση των ασθενών μας κατά και μετά την υστεροσκόπηση. 

Φόρμα επικοινωνίας για ραντεβού ή ερωτήσεις

Στοιχεία επικοινωνίας κλινικής: Τηλέφωνο 2741076760 – 2741076760 Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 8 Κόρινθος. Email: info@ira-kliniki.gr

Η κλινική μας εφημερεύει κάθε μέρα, όλο το 24ωρο.

Η υστεροσκοπική ομάδα του Ήρα Κορίνθου είναι ένας πυλώνας εξαιρετικής αντιμετώπισης ασθενών με ελάχιστα επεμβατικό τρόπο. Η αφοσίωση μας στην φροντίδα των ασθενών και ο τεχνολογικός εξοπλισμός μας, θα σας προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία.